Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/5/0/2/5klover.no/httpd.www/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/5/0/2/5klover.no/httpd.www/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 81 Spaghetti av squash med mørt kalvekjøtt og smaksrik saus

Denne julen fikk jeg en spiralizer i gave av storesøster. Rart det der hvordan søstre vet hva man trenger og ønsker seg uten at man engang har sagt det.. Hun hadde undersøkt litt og jeg endte opp med en av de beste på markedet.

Til nå har jeg bare laget spaghetti av squash. Det er nemlig så godt at jeg ikke har prøvd meg på noe annet ennå. Derfor får du oppskrift på squashgetti med kalvekjøtt og pestosaus i dag. Hvis ikke du har en spiralizer så er det bare til å bruke en ostehøvel. Det gjør samme nytten, det er bare ikke like morsomt..

Til 2 personer med squashgetti og kalv, trenger du:

  • 1 stor squash
  • 400 g kalvekjøtt i strimler
  • 1 beger creme fraiche
  • 1/2 glass grønn pesto
  • salt og pepper
  • olivenolje til steking
  • nyrevet parmesan til topping

Slik gjør du for å lage squashgetti med kalv:

Lag strimler av squashen med en spiralizer eller ostehøvel. Legg det i et dørslag og strø masse salt på (dette for og trekke ut vannet). Skjær kjøttet i strimler og brun det raskt i en varm panne. Ha i creme fraiche og pesto, la det bli varmt. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer pesto.

I en annen panne varmer du litt olivenolje. Skyll squashen godt og klem ut vannet så godt du klarer. Ha det i pannen og la det surre i noen minutter til det er varmt. Pass på at det ikke blir for lenge, det skal bare bli varmt, slik at den holder seg sprø. Server med et lass kokte grønnsaker til 🙂 Jeg hadde frosne grønnsaker som heter selskapsblanding, den passet helt perfekt til.

Sommerlig fajitas
foodbowl med svin
squashgetti
gratinert bolognese
restegryte
salat på fat
pytt i panne