Smoothie er noe alle barn liker, voksne også for den saks skyld. Jeg må innrømme at jeg innimellom kjøper ferdig smoothie til barna for å ha med på tur, men jeg angrer hver gang jeg tar en liten smak. Hjemmelaget smaker sååååå mye bedre!

Jeg synes de på pose har en rar, kunstig smak. Hjemmelaget derimot smaker friskt og godt. Du kan fint lage en stor porsjon mens du er igang for det kan fryses. På nett kan du bestille poser som er veldig enkle å ha med seg ut, nesten slike som de du får kjøpt i butikken, men jeg bruker mest små plastbokser og mater med skje. Enklere og billigere.

Denne smoothien er en stor hit hos alle mine 3 småtroll, og mor pleier ofte og smake en skje innimellom hun også 😉

Til 4 porsjoner med smoothie, trenger du:

  • 1 moden mango
  • 1 moden banan
  • 1 fersken fra boks (kan sløyfes)
  • 1 eple, skrelt

Slik gjør du for å lage smoothie:

Skrell og skjær frukten i småbiter. Bruk en kjøkkenmaskin eller en stavmikser og kjør til en glatt purè. Ha over i små bokser og frys ned.

minestrone
smoothie