Påsken er i full gang og jeg regner med at det er mange som har tenkt seg ut på tur noen av dagene. Enten om du har dratt til fjells eller er hjemme. For oss er noe av høydepunktene med å dra på tur maten og hyggen rundt måltidet. På palmesøndag tok vi med oss venner og familie til en liten strand i nærheten av der vi bor. Mens barna lekte i sanda og i vannkanten disket vi opp med pizzalefser på Primus. Her kan du bruke det du liker best av fyll, kjøttdeig, skinke, salami, pepperoni, ost, ketchup, you name it! Vi hadde rester av chili con carne med oss denne gangen, og det ble helt supert. Hvis du vil prøve vår variant så får du oppskriften her.

Turmat Lefsepizza-2

Til 4 personer med pizzalefser, trenger du:

  • 4 store potetlefser
  • Philadelphia light med urter
  • Ketchup
  • Skinke
  • Revet ost
  • Paprika
  • Rester etter chili con carne, taco etc.

Slik lager du pizzalefser på Primus:

Smør et lag med Philadelphia på halve lefsa. Legg på kjøttdeigfyll, skinke, paprika og ost. Ha over noen striper med ketchup. Legg den andre siden av lefsen over og trykk litt ned. Legg den i en panne og tenn primusen. Ikke ha så sterk varme for den kan fort brenne seg. Etter en liten stund snur du lefsa og steker til osten har smeltet og lefsa har blitt gylden og sprø på begge sider. Ta den ut av pannen og fyll på med ruccola. Voila, smakelig måltid 🙂

Turmat havregrøt, skogsbær, kokosmelk og banana
Turmat Lefsepizza-2
havremuffins
suppe på termos